Zoektocht naar een koopwoning in normale prijsklasse!

Voor het project Lange Weeren heeft Scholtens Projecten II B.V. de website www.wonen-volendam.nl gemaakt. Geïnteresseerden vinden hier informatie en nieuws over dit project. Ze kunnen zich op de site aanmelden als geïnteresseerden. Vanuit de projectontwikkelaar worden vragen gesteld om te kijken welke woningbehoefte er is bij potentiële kopers.

Robert Hoeberichts, een 25 jarige ZZP stucadoor, heeft zich ingeschreven voor het project en bleek de 1000-ste inschrijver te zijn. Hiervoor feliciteerde Scholtens hem met een mooie cadeaubon en ging in gesprek met hem.

Robert Hoeberichts is nog jong en heeft zijn eigen bedrijf opgestart. Hij woont op dit moment nog bij zijn ouders in Volendam. Toch is hij nu al een jaar op zoek naar een eigen woonruimte, maar dat valt niet mee. In en rondom Volendam is er niet veel te kiezen; de beschikbare woningen of kavels zijn voor hem te duur.

Het liefst zou Hoeberichts in Volendam blijven wonen, maar hij kijkt nu ook verder dan deze grenzen. Ook staat hij inmiddels ingeschreven bij de woningbouwvereniging, maar zijn voorkeur gaat duidelijk uit naar een koopwoning. Zo kwam hij op de site van Lange Weeren terecht en heeft zich aangemeld als geïnteresseerde voor een woning binnen het project. 

Hoeberichts is vooral op zoek naar een betaalbare woning in de vorm van een tussenwoning of een appartement. Hij weet dat meer vrienden en kennissen om dezelfde reden interesse hebben in Lange Weeren. Hij hoopt dan ook dat dit soort woningen gebouwd gaan worden binnen dit project.

Terug naar nieuwsoverzicht

Media