Prijswinnaar: "Gezellig met leeftijdsgenoten dicht bij elkaar"

Een kort interview met de prijswinnaar; de 1500e inschrijver!

Alleen een woning in Volendam
Gezellig met leeftijdsgenoten dicht bij elkaar

Wendy Kleisen is 20 jaar oud, HBO-Verpleegkundige studente aan de Hogeschool van Amsterdam. Ze hoopt de opleiding in juni af te ronden. Ze loopt op dit moment stage in het OLVG op de afdeling Longgeneeskunde. Daarnaast werkt ze op zaterdag bij bakkerij 2in1 in Volendam. Na haar opleiding wil ze full-time gaan werken op een verpleegafdeling in het ziekenhuis, en zichzelf specialiseren na een aantal jaar. 

Momenteel woont Wendy bij haar ouders in Volendam. Ze is nog niet echt op zoek naar een woning. Ze verwacht dat over 4 à 5 jaar de eerste woningen worden opgeleverd en daarom heeft ze zich ingeschreven. Tot die tijd heeft ze mooi nog even de gelegenheid om te sparen.

Een woning in Volendam is wenselijk en ze kijkt uit naar een rijenwoning of hoekwoning. Eventueel een 2onder1 kapwoning lijkt haar ook wel wat als ze ooit een geldprijs wint.

Momenteel woont ze in de oude kom. Ze dacht hier te willen blijven, maar nu veel leeftijdsgenoten interesse hebben in dit project, heeft zij ook belangstelling voor De Lange Weere. Wendy: ‘Als ik er zo over nadenk, is het misschien ook wel heel erg gezellig als je met iedereen van je eigen leeftijd bij elkaar woont. Ook gericht op de toekomst. Kinderen die met elkaar opgroeien en op dezelfde school zitten.’ 

Wendy zou wel mee willen denken over de invulling van dit project.